The season treatment

giv din hud fornyet energi, glød og vitalitet

The Fall Season Treatment

Nu blev det efterår og efter sommeren har huden brug for et ekstra boost af fugt.

Solens stråler, fede SPF cremer, udtørrende saltvand, forurening og mangel på de rette hudplejeprodukter, skaber tit uro i hudbarrieren. 

En stærk hudbarriere er langt mere modstandsdygtig overfor alle de udefrakommende faktorer vi bliver mødt med dagligt.

Hudens barriere funktion er et meget vigtig grundelement for en sund og smuk hud. Sagt med andre ord! Den kan koncentrer sig om at gøre det den er bedst til, nemlig at skabe nye lækre hudceller, så din hud kan stråle med fasthed, glød og dejlig fylde af kollagen og elastin.

Denne ansigtsbehandling er en ren kærlighedserklæring til din hud. Ekstra gevinst: En god time, helt for dig selv, fyldt med velvære, til dig og din hud.

Køb dine rette hudplejeprodukter med hjem efter endt behandling. Derved opnår du 15% rabat på din Fall Season Treatment. (Gælder kun ved køb fra 500 kr. og derover). Rabatten fratrækkes ved kassen.

Priser

  • Behandlingen indeholder følgende 750.00 Kr.

    Afrensning af decolté, ansigt og hals i en fugtgivende rens af to omgange, under damp. Derefter en blid peeling af samme område for fjernelse af afstødte hudceller, så din hud kan stråle med fornyet glød. Kompres i varme håndklæder, efterfulgt af fugtgivende serum og maske der indsluses via ultralyd. Behandlingen afsluttes med en dagcreme afstemt efter din hudtilstand.