Hudanalyse

giv din hud fornyet energi, glød og vitalitet

Hudanalyse

Jeg tilbyder dig en grundig hudanalyse, hvor jeg finder frem til din hudtype og tilstand i hudens barriere.
Det sikre dig fremadrettet en større indsigt i, hvordan du plejer din hud bedst muligt i det daglige, så du giver den de bedste betingelser for at forblive stærk og sund.

Produkter, indeholdende de rette ingredienser, giver din hud de bedste betingelser for styrke, vitalitet og sundhed.

Din hudanalyse er gratis når du vælger at køber for 500 kr. eller derover.

Hudplejeprodukterne her i klinikken er alle kliniske og veldokumenterede produkter. Kun det bedste er godt nok til mine klienter, derfor er de alle nøje udvalgt og jeg har selv prøvet og testet dem af.

Priser

 • Hudanalyse 300,00 Kr.

  Lær din hud at kende. Hudanalysen er til dig der ønsker mere viden omkring din nuværende hudtype og hudtilstand. Således at du kan behandle den korrekt, for en sund, harmonisk, stærk og strålende hud... også i fremtiden.

  Din hudanalyse indledes med en lille snak omkring dine ønsker og specifikke behov. Hvad du gør eller ikke gør på nuværende tidspunkt i det daglige for pleje af din hud.

  Dernæst renser jeg din hud, for derefter at gennemgå den grundigt under lup. Her kan jeg tydeligt danne mig et indtryk af din hudtype og din hud barrieres tilstand.

  Efter hudanalysen får du afsluttende de rette produkter tilført huden samt min professionelle vejledning for den bedste pleje i din dagligdag. Dette giver dig muligheden for at forbedre og opretholde en sund hud, med styrke og vitalitet - også ud i fremtiden.

  Din hudanalyse er gratis når du vælger at køber for 500 kr. eller derover. Produkterne i klinikken er kliniske og veldokumenterede produkter, der nøje er udvalgt af mig til behandlinger og salg.