Ansigtsbehandlinger

giv din hud fornyet energi, glød og vitalitet

ansigtsbehandlinger.

Det kan være svært at vide hvilken ansigtsbehandling du skal vælge! 

Som start er min anbefaling at du som kvinde vælger iblandt de fire Klassiske ansigtsbehandlinger. Og som mand, iblandt de to Ansigtsbehandlinger til mænd.

Din opgave er kun at tage stilling til hvad den skal indeholde!

Jeg arbejder altid ud fra hvad din hud har brug for. Derfor behøver du ikke tænke over om din hud er fedtet, tør, sensitiv, fedtet og tør på samme tid etc. Det har jeg styr på. 

Samtlige ansigtsbehandlinger indeholder altid afrensning af 2 omgange, samt exfoliering/peeling af samme område, ansigtsmasker serums og dagcremer. 

Du må meget gerne ankomme med make-up på. Det renser jeg af under indledningen af din valgte ansigtsbehandling.

Skinbetter Science og Priori Ansigtsbehandlingerne er du også velkommen til at booke som din første behandling. Her vil jeg dog træffe en vurdering udfra hudens tilstand, inden selve behandlingen. Dette pga. de lidt mere aktive ingredienser. 

Så spring du trygt og sikkert ind i book din tid og oplev en stund fyldt med Selv-Kærlighed, til dig og din hud.

Priser

 • De klassiske ansigtsbehandlinger
 • Ansigtsbehandling Stressless 1.200,00 Kr.

  Luksus og velvære på højeste niveau.
  Afslappende rygmassage i aromatiske velduftende og naturlige planteolier. Afrensning under damp af ansigt, - hals og decolté inkl. exfolering af samme område. Dybde rens. Ansigts,- skulder og nakkemassage. Maske. Hånd og armmassage. Afsluttende med serum og cremer. Ca. 100 min. ren velvære.

 • Ansigtsbehandling Smooth 885,00 Kr.

  Ren og smuk hud i balance.
  Til dig der ønsker den helt klassiske udgave. En afslappende afrensningsproces af ansigt, hals og decolté. Dybde rens. Ansigts,- skulder og nakke massage. Creme maske. Hånd og arm massage. Afsluttende med serum og cremer. Ca. 80 min i dit skønhedsunivers med fornyet energi til din hud.

 • Ansigtsbehandling Relaxed 785,00 Kr.

  Ren velvære oplevelse til dig og din hud.
  En vidunderlig afrensningsproces under damp af ansigt,- hals og decolte. Skulder,- nakke og ansigtsmassage i velduftende aromatiske planteekstrater. Creme maske. Hånd og arm massage. Afsluttende med serum og creme. Her er fokus lagt på massage delen. Ca. 70 min. Skin body & mind.

 • Ansigtsbehandling Clean 685,00 Kr.

  Få renset huden i dybden og mindsk porestørrelsen.
  En afslappende afrensning af ansigt,- hals og Decolté under damp. Dybde rens. Creme maske. Hånd og arm massage. Afsluttende med passende serum og creme. Ca. 60 min. for en smuk og ren hud til dig.

 • Diamant peeling i forbindelse med din ansigtsbehandling 200,00 Kr.

  Denne behandling kan tilvælges din ansigtsbehandling.
  Virker opstrammende og cellefornyende. Mindsker fine linjer og rynker. Modvirker tilstopninger af porer og forfiner arvæv samt pigment forandringer.

 • Mens Premium 700,00 Kr.

  Afrensning af ansigt og hals under damp. Dybde rens for fjernelse af urenheder i huden. Tilretning af bryn, hvis du ønsker det. Maske for ro og harmoni til din hud. Skulder og nakke massage imens masken afgiver sin virkning. Afsluttende med den rette creme for pleje og beskyttelse og et strålende udseende. Ca. 60. min. - For en stærk og sund hud.

 • Mens Premium Plus 800,00 Kr.

  Afrensning af ansigt og hals. Dybde rens. Tilretning af dine bryn, hvis du ønsker. Ansigts massage. Maske for tilførsel af styrke og harmoni til din hudbarriere. Skulder og nakke massage, imens masken afgiver sin virkning. Afsluttende med creme for pleje og beskyttelse og en flot udstråling. Ca. 80 min. - For velvære og en stæk og sund hud.